Известие

Collapse
No announcement yet.

Автокаско

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Автокаско

Колеги знам че не е мястото тук на тази тема, извинете ме, но моля помогнете ми да избера между ДЗИ и Витоша?Коя от двете да избера да направа каско на моята Кралица?ако някой даже знае на съответните фирми колко % от стойността на колата се плаща на година!
    Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Аз бих ти репоръчал да отидеш в ДЗИ,братми е застраховал там пежото си и е много доволен.
    Алфа Ромео 147-2.0 16V 2002g-ГИ
    The pleasure of driving Alfa Romeo!

Comment

Витоша/UNIQA - категорично!
      Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

ДЗИ или Витош, няма грешка, важното е да е пълно каско
        sigpic
        ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
        0889 636 093

Comment

момчета до 10 дни ще ми докарат 156-18-Тwins Park искам да знам колко горе долу ще ми струва горе долу пълното авто каско смисал в витоша или дзи !!!мерси предварително!!!
          АЛФА РОМЕО 156 2.0 TS '2000

Comment

Моята ми излезе 500 лв като вътре влиза Каско за 7100 + гражданската
            Alfa Romeo 156 2,4 JTD

Comment

зависи от цената на колата или по-точно за колко ще е застрахована, това е важното и от това зависи колко ще се плати, автомобила се оценява по шваке, но има плюс- минус, казвам това и давам пример за моята кола цената е от 9 000лв. мин. до 12 000лв. мах, аз я направих на 10 000лв. и ми струва 587лв.
              sigpic
              0889 636 093

Comment

мерси много за информацията!!!
                АЛФА РОМЕО 156 2.0 TS '2000

Comment

Първоначално публикувано от raiders
                  зависи от цената на колата или по-точно за колко ще е застрахована, това е важното и от това зависи колко ще се плати, автомобила се оценява по шваке, но има плюс- минус, казвам това и давам пример за моята кола цената е от 9 000лв. мин. до 12 000лв. мах, аз я направих на 10 000лв. и ми струва 587лв.
                  Ти къде си я застраховал?
                  Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

мойта е оценена на 15000лв.и плащам 880лв. в Булстрад
                    sigpicAlfa 156 1.8 TS '00

Comment

Първоначално публикувано от Versace
                      Първоначално публикувано от raiders
                      Ти къде си я застраховал?
                      Работя със всички Застрахователни Компании , беше ми лесно, но ще кажа Лев Инс, имам най- много коли застраховани там, коректни са, както и имам доста познати хора, но където и да се направи каското, а и не само този вид застраховка, вашият агент или брокер е човека който ще Ви помогне в избора, и разбира се когато се наложи съдействие и не само за взимането на вноските
                      sigpic
                      0889 636 093

Comment

Първоначално публикувано от Stefan84

Как става тая далавера брат.Мойта е 99г,дизел.По шваке съм 12500 български горди левчета.С много уговорки и некви луди врътки я свалих на 980 български горди левчета на годинка.Към евроинс съм и съм доволен(е за тея бълг горди лечета оставаше и да не си плащат).Та ако ми кажеш колко ти е процента(щот повечето са на 10 % от шваке и 10% свалят ако и гражданската ти е там).Смисъл немога да схвана(като се има впредвид че Булстад и евроинс са леко ръка за ръка като политика,само дет едните бият повече ако некои ти шамароса колата)как колата ти е оценена на повече от мойта а плащаш по малко.Ако имаш некви връзки пусни на сам.
                        Oще една дупка и се гръмвам с нож.
                        156 2.4 JTD

Comment

Освен че са ми познати, ми правят и отстъпка като редовен клиент (имам още коли застраховани при тях), а също така и гражданската ми е при тях
                          sigpicAlfa 156 1.8 TS '00

Comment

Първоначално публикувано от Stefan84
                            с франшиз
                            Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

xexe няма врътки просто не си случил на агент или брокер, максималната отстъпка е 20% на каското, но зависи какво е тарифното число, а и за Булстрад конкретно са специални и водя хората в офиса им, не ги правя аз на място, но и цената им е доста ниската, особено за нови коли или над 20 000лв., и нямат маркировка, тоест не се плаща за такава абразивна - 48лв., а само лепят некви костенурки по стаклата, но там има и различни цени за кражба, за щети и по принцип не ми харесват много условията, но клиета е с правото си където каже там
                              sigpic
                              0889 636 093

Comment

Working...
                              X